The CoolTower live!

Hartelijk welkom op de nieuwe website van The CoolTower. We zijn blij u te mogen meedelen dat de start verkoop gepland staat op 7 april en dat daarom deze nieuwe website is geïntroduceerd. U vindt hier meer informatie over wonen in The CoolTower en de nieuwste woningzoeker. 

Beste bezoeker,

Hartelijk welkom op de nieuwe website van The CoolTower. We zijn blij u te mogen meedelen dat de start verkoop gepland staat op 7 april en dat daarom deze nieuwe website is geïntroduceert. U vindt hier meer informatie over wonen in The CoolTower en de nieuwste woningzoeker.

Met de woningzoeker kunt u op zoek naar de woning van uw dromen. Alle woningen staan erin verwerkt met de bijbehorende ingevulde plattegronden zodat u direct de mogelijkheden van de woning kunt zien. Of u nu een city-chique apartment kiest, een midcrown apartment of één van de meest exclusieve panoramische penthouses, u voelt zich gegarandeerd thuis!

Wilt u ook elke dag genieten van een spectaculair uitzicht? Dan wensen we u veel plezier bij het uitzoeken van uw woning.

Snel meer nieuws over de start verkoop op 7 april.